Sinds vrijdag 25 mei 2018 is de nieuwe privacy wet van toepassing. Als K.B.C. vinden we de privacy van onze leden belangrijk. We gebruiken je gegevens om de contributie te kunnen incasseren en om jullie op de hoogte te houden van het nieuws wat rondom de club speelt.

De gegevens worden niet aan derden verstrekt, maar wel aan de Nederlandse badminton Bond. Zij gebruiken de gegevens conform de algemene privacy voorwaarden van de Badmintonbond Privacyverklaring.

Foto’s en andere media opnames worden gemaakt tijdens de activiteiten die wij als club organiseren. Deze foto’s en/of video’s plaatsen wij op de website en op de Facebook pagina van de club. Mocht jij of je kind het hier niet mee eens zijn dan verwachten wij bij inschrijving een reactie. Er zullen dan geen foto’s van je worden gepubliceerd. Anders gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met het publiceren van foto’s op de website en Facebook.

Mocht je helemaal geen mails meer willen ontvangen dan kun je je altijd laten uitschrijven uit de mailinglijst door een mail te sturen naar de secretaris.