U11 Kampioen 2019Het team U11 van de Kerkdrielse Badminton Club heeft precies in het laatste speelweekend de winst van kampioenschap 2018-2019 binnen weten te slepen. Het hele seizoen had koploper Bavel één wedstrijd meer gespeeld dan ons KBC-team, waardoor deze telkens meer punten in de ranglijst had.

De drie eerdere wedstrijden tussen KBC en Bavel waren telkens spannend geweest met uitslagen als 3-5, 4-4 en 5-3. Vrijdagavond zou de laatste onderlinge wedstrijd tussen de teams dus grotendeels de einduitslag bepalen.
Na wederom spannende partijen met verlengingen en derde sets werd KBC uiteindelijk toch de grote winnaar met een erg knappe 6-2 winst tegen de voormalige koploper! En ook de nummer drie, uit Eindhoven, werd zondag nog verslagen met een even knappe 7-1, waardoor KBC U11 als eerste is geëindigd in hun speelklasse. Een erg knappe prestatie voor ieders eerste competitieseizoen.
Inge van Herwijnen, Maud van den Bighelaar, Devi van Rooij en Sam de Graauw mogen binnenkort nog een wedstrijd spelen om het Brabants Kampioenschap.

Op de foto: Maud, Inge, Sam, Devi toosten samen met trainers Johan en John op hun winst van het Kampioenschap 2018-2019.

De K.B.C. kalender

KBC

Promo Badminton

KBC in de Kreek
Bekijk nu de promo van Badminton Nederland.