Brabantse Kampioenschap U11Het team U11 van de Kerkdrielse Badminton Club (Sam de Graauw, Devi van Rooij, Inge van Herwijnen en Maud van den Bighelaar) heeft afgelopen weekend als regiokampioen mogen strijden om het Noord Brabantse Kampioenschap.

Inge van Herwijnen, Maud van den Bighelaar, Devi van Rooij en Sam de Graauw namen het in Tilburg op tegen de andere regiokampioen Badmintonclub Reeshof. De eersten van in totaal acht partijen werden maar nipt gewonnen door Reeshof. Het Drielse team liet het hoofd echter niet hangen en vocht sterk terug zodat de beslissing in de laatste twee partijen zou gaan vallen. De eerste gemengd dubbel daarvan werd overtuigend gewonnen door KBC. De tweede gemengd dubbel was spannend tot het laatste punt. De eerste set ging met enkele punten verschil naar Reeshof en lange tijd leek het erop dat de tweede set door KBC gewonnen ging worden. Maar helaas wist Reeshof ook die set met slechts drie punten verschil te winnen om zo het Noord Brabants Kampioenschap binnen te slepen. KBC U11 werd met 5-3 verslagen maar kan tevreden terugkijken op een zeer geslaagd competitieseizoen.

De K.B.C. kalender

KBC

Promo Badminton

KBC in de Kreek
Bekijk nu de promo van Badminton Nederland.