Deelnemers jeugd clubkampioenschappen 202326 november 2023 vonden de jaarlijkse jeugd clubkampioenschappen weer plaats voor de alle jeugdleden van KBC. Om 10:00 begonnen de 14 deelnemers vol enthousiasme aan de wedstrijden. Er werd onderling hard gestreden voor een felbegeerde plek op het podium. Nadat bijna alle wedstrijden waren gespeeld was het tijd voor de finale van de junioren dames tussen Denise van Heumen en Bregje van Gestel. Uiteindelijk werd deze na een spannende driesetter gewonnen door Denise van Heumen. Bekijk de foto's in het fotoboek.

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren en alle punten waren opgeteld was het tijd voor de prijsuitreiking, voor alle deelnemers stond er natuurlijk een mooie prijs klaar.

Uiteindelijk resulteerde dat in de volgende uitslag:

Aspiranten Heren:

1.  Victor van Houten
  2. Tygo Vissers
  3. Sven Elfring
  4. Rink Bouwman
  5. Bart Elfring
  6. Sem Kanselaar
  7. David Rijken

Junioren Dames:

1. Denise van Heumen
  2. Bregje van Gestel
  3. Dyana van Heesh

Aspiranten Dames:

1. Guusje Schutterhoef
  2. Keet Visser.

Alle deelnemers en vrijwilligers worden hartelijk bedankt! Zonder hun hadden we dit natuurlijk niet kunnen organiseren.